Viewer/Editor won't load (F3/F4) & Automatic video playback

Discussion & Support for xplorer² professional

Moderators: fgagnon, nikos, Site Mods

profess
Silver Member
Silver Member
Posts: 307
Joined: 2003 Oct 06, 11:39

Re: Viewer/Editor won't load (F3/F4) & Automatic video playb

Post by profess » 2013 Aug 17, 08:24

lol sorry you did say. seems i was off on that tangent.
will check it out
Live life...

Kilmatead
Platinum Member
Platinum Member
Posts: 4569
Joined: 2008 Sep 30, 06:52
Location: Dublin

Re: Viewer/Editor won't load (F3/F4) & Automatic video playb

Post by Kilmatead » 2013 Aug 17, 08:36

profess wrote:...seems i was off on that tangent.
No great wonder why Kim left you for the Biltong seller across the way... :twisted:

profess
Silver Member
Silver Member
Posts: 307
Joined: 2003 Oct 06, 11:39

Re: Viewer/Editor won't load (F3/F4) & Automatic video playb

Post by profess » 2013 Aug 17, 08:58

So far O/T right now *sigh* lol
Live life...

Kilmatead
Platinum Member
Platinum Member
Posts: 4569
Joined: 2008 Sep 30, 06:52
Location: Dublin

Re: Viewer/Editor won't load (F3/F4) & Automatic video playb

Post by Kilmatead » 2013 Aug 17, 09:14

At least I'm suggesting a solution to your problems - she just broke your already cracked heart. The universe is unkind to the afflicted. :shrug:

Besides, if you think about it, people only suffer broken hearts because of their own relaxed emotional-security protocols. As my suggestion for your My Little Pony woes is to open the technical protocols completely, it strikes me as being perfectly on topic! :D

Post Reply