Is search feature the same in 2.0?

Discussion & Support for xplorer² professional

Moderators: fgagnon, nikos, Site Mods

Post Reply
wasker
Gold Member
Gold Member
Posts: 797
Joined: 2005 Oct 21, 16:33
Location: WA, USA
Contact:

Is search feature the same in 2.0?

Post by wasker » 2011 Aug 11, 16:11

Hi,

After upgrading to 2.0 I noticed some weird behavior of "Find files or folders" feature, which I never seen in earlier versions. Somehow the thing picks up one of the folders I've searched earlier and uses it as a starting folder in "Look in" field. Say, I searched in folder qwe\r\ty, then got up one level, pressed Ctrl-F and I still have qwe\r\ty as my starting point, not qwe\r I'd expect.

Thanks.
I'm using Xplorer2 - the only file manager that does not suck. Actually, it rocks!

User avatar
IneedHelp
Gold Member
Gold Member
Posts: 572
Joined: 2010 Feb 04, 02:15
Location: MeanWhile City

Post by IneedHelp » 2011 Aug 11, 16:26

I can confirm this. It has happened to me too. I would've probably started a thread about it earlier, but wanted to encounter the issue more than a couple times (after all, could've been my fault). Now that wasker mentioned it, I want to say that he's not the only one who experienced this x2 v2 behavior.

User avatar
fgagnon
Site Admin
Site Admin
Posts: 3737
Joined: 2003 Sep 08, 19:56
Location: Springfield

Post by fgagnon » 2011 Aug 11, 16:43

yes,  I believe I've seen it too. & maybe more than once --- but because I cannot reliably reproduce it, I figured I was just not paying attention. :?

wasker
Gold Member
Gold Member
Posts: 797
Joined: 2005 Oct 21, 16:33
Location: WA, USA
Contact:

Post by wasker » 2011 Aug 11, 16:55

I'd say, there's something that triggers this "feature". I do not see it happen always, but it happens quite often to annoy the hell out of me.
I'm using Xplorer2 - the only file manager that does not suck. Actually, it rocks!

User avatar
nikos
Site Admin
Site Admin
Posts: 14530
Joined: 2002 Feb 07, 15:57
Location: UK
Contact:

Post by nikos » 2011 Aug 12, 07:01

it has never happened to me. If anyone finds a reproducible fault let me know

Post Reply