BUG: TAB to move focus to the next field or button...

Questions & Answers

Moderators: fgagnon, nikos, Site Mods

Post Reply
TsunamiZ
Gold Member
Gold Member
Posts: 596
Joined: 2005 Nov 06, 04:44

BUG: TAB to move focus to the next field or button...

Post by TsunamiZ » 2019 Sep 22, 19:40

In both "find" and "replace", when we type in a field and a drop down of history items automatically appears, it prevents us from pressing TAB to move focus to the next field or button. Instead, it is moving focus to the first drop down item, and then we have to press TAB a few more times to get past it. Please fix it so that when we press TAB, the drop down automatically closes and the focus seamlessly moves to the next field or button--which is standard behavior in other programs.

User avatar
nikos
Site Admin
Site Admin
Posts: 14425
Joined: 2002 Feb 07, 15:57
Location: UK
Contact:

Re: BUG: TAB to move focus to the next field or button...

Post by nikos » 2019 Sep 23, 06:36

if you are talking about the autocompletion, if it shows up it means that you have started typing something first, so you must finish the job before moving to a different control. Using the keyboard, you either press ENTER to accept the edit, or ESC to cancel it. Then you can tab to other dialog controls

Post Reply